• LUOTETTAVA JA EDULLINEN WEBHOTELLI

NOPEA OPTIMOITU WORDPRESS WEBHOTELLI

WP2

LEVYTILA
LIIKENNÖINTI/KK
SÄHKÖPOSTIOSOITTEET
VERKKOTUNNUS

43.50/vuosi

TILAA WORDPRESS WEBHOTELLI

VERTAA OPTIMOITUJA WORDPRESS WEBHOTELLEJA

WP1 WP2 WP3
Levytila 1GB 5GB 15GB
Liikennöinti/kk Rajoittamaton Rajoittamaton Rajoittamaton
Ilmainen verkkotunnus
vuoden laskutusjaksolla
Sähköpostiosoitteet 10 30 50
MySQL-tietokannat 2 10 30
Kotisivukone
Softaculous
cPanel
Verkkosivuston sisällön siirto
Sallitut verkkotunnukset 1 3 5
Asiakaspalvelu 24/7
Toimivuustakuu 99,95% 99,95% 99,95%
Kuukausihinta 2,50€ 5,00€ 10,00€
Vuosihinta 25,00€ 50,00€ 100,00€
Kahden vuoden hinta 45,00€ 90,00€ 180,00€
TILAA HETI TILAA HETI TILAA HETI

MONIPUOLINEN MUTTA MYÖS EDULLINEN WEBHOTELLI

Monilla webhotelli palveluntarjoajilla on tapana pitää hinnat samoina vuodesta toiseen vaikka levytilan hinnat putoavat koko ajan. Viisi vuotta sitten 1GB levytilan hinta oli noin 10x suurempi kuin nyt, onko webhotellipalvelusi hinta nyt 10x pienempi?.

TOIMIVUUSTAKUU

Annamme tuottamillemme webhotellipalveluille toimivuustakuun. Mikäli asiakkaamme webhotelli on käytettävissä vähemmän aikaa kuin mitä takaamme, hyvitämme asiakkaalle webhotellin arvoa vastaavan yhden kuukauden suuruisen summan.

SOFTACULOUS

Softaculous on kolmannen osapuolen valmistama ohjelmisto joka edesauttaa ja helpottaa satojen suosittujen, sekä monesti verkkosivuilla käytettyjen ohjelmistojen asennusta. Nämä kaikki ovat asennettavissa webhotellipalvelun hallintapaneelista muutamalla hiiren klikkauksella.

APACHE + NGINX + CACHE

Käytämme kaikilla Wordpress webhotellipalvelimillamme vuosien kokemuksella räätälöityä Apache/Nginx/OPCache/MemCache yhdistelmää. Boostina olemme optimoineen Nginx:n toiminnan Wordpressille sopivaksi ja se moninkertaistaa sivustosi latausnopeuden.

ROSKAPOSTISUOJAUS

Skannaamme automaattisesti kaikki palvelimillemme saapuvat sähköpostiviestit roskapostien, virusten ja haittaohjelmien varalta. Suodatuksella pystymme estämään noin 99.5% roskapostiviesteistä.

HALLINTAPANEELI

Sekä webhotellipalvelujemme, että asiakasjärjestelmämme hallintapaneelit ovat graafiset ja erittäin helppokäyttöiset. Molemmat myös tukevat useita eri kielivalintoja joista asiakas voi valita mieleisensä.

ERINOMAISET YHTEYDET

Datakeskuksistamme kansainvälisiin tietoverkkoihin on loistavat satojen gigabittien peering-internetyhteydet jotka takaavat asiakkaillemme nopeasti latautuvat verkkosivustot myös ruuhka-aikoina.

Kopiointisuojaus © Futuron Solutions Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.