• LUOTETTAVA JA EDULLINEN SUOMALAINEN WEBHOTELLI

Erilainen Webhotelli

Olemme keskittyneet ajattelemaan asiakkaitamme enemmän kuin tavoittelemaan voittoa

VALITSE

LAAJENNA

KÄYTÄ

NAUTI

2002

SYNTYMÄ

Futuron Solutions aloitti toimintansa Lahdessa vuonna 2002 ja pakotti webhotellipalvelujen markkinahinnan alas tarjoamalla webhotellipalvelua verkkotunnuksella 20€:n vuosikorvausta vastaan.

2004

ASIAKASPALVELUPISTE

Nopean kasvun vuoksi avasimme toisen asiakaspalvelupisteemme Ouluun voidaksemme palvella yli 4000:n, pääasiassa, yksityisasiakkaan ryhmää.

2008

JATKUVA KASVU

Vuodesta toiseen jatkuva kasvu hyvin toimivien webhotellipalvelujen ansiosta siivitti meidät jo yli 10 000 yksityisasiakkaan ja 2000 yritysasiakkaan kokoiseksi palveluntarjoajaksi.

2010

ULKOMAANPALVELUT

Avasimme ensimmäiset kansainväliset webhotelli- ja konesalipalvelumme Singaporessa ja Los Angelesissa.

2015

BACKUP PALVELU

Käyttämällä hyväksemme omaa kansainvälistä konesaliamme ja laajaa maailmanlaajuista asiakaskuntaamme, toimme markkinoille varmuuskopiointipalvelun joka on suunnattu lähinnä palveluntarjoajille ja jälleenmyyjille. Rajoittamattoman liikennöintikapasiteetin backup-palvelut hintaan USD9.00/1TB/kk BACKUP SPIDER:n kautta.

2016

UUDET WEBHOTELLIT

Uusimme webhotellipalvelumme yksityisille ja yritysasiakkaille totaalisesti ja toimme markkinoille erittäin kilpailukykyiset webhotellipalvelut niin hinnallisesti, kuin laadullisestikin. Samalla siirsimme kaikki kotimaiset ja ulkomaiset palvelumme Futuron Solutions konsernin alle.

Kopiointisuojaus © Futuron Solutions Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.